15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYIMIZ

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ; çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması,  geleceğin teminatı olan çocuklara ve öğrencilere, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri kazandırılması, öğrencilerde ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olmaları konusunda farkındalık oluşturmak amacı ile okul gazetemiz hazırlanmıştır. 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'nın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Yardımcımız Sayın Olcay ÇEVİK'e , Sınıf Öğretmenlerimiz Sayın Sevil DİRİCAN'a , Sayın Gülsün KARAKAŞ'a ,Sayın Funda ERDEM'e,  Sayın Mehmet İPEK'e ve gazetemize katkıda bulunan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Gazetemize aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

09.01.2023 794

meb_iys_dosyalar/06/22/711665/dosyalar/2023_01/09144637_15-TEMMUZ-COCUK-GAZETESI-OZEL-SAYIMIZ.pdf