Bizim Masalımız/Our Fairy Tale e- Twinning Projemiz Başladı

4-10 yaş aralığındaki öğrencileri kapsayan bir projedir. Proje kapsamında öğrencilermize Anadolu masallarını ve Dünya Masallarını anlatacağız.Öğrencilerimiz ve öğretmenleri 1 masal seçip paralel etkinliklerini belirleyecektir.Öğrencilerimiz masalların tanıtılması, canlandırılması ve aktarılmasında aktif rol oynayacaklardır. Proje sürecinde masallar ile kültürler arası etkileşimin sağlanması hedeflenmektedir. Proje boyuncaher ortak 1 masal ve 1 paralel etkinlik belirleyecektir. Proje üresince masallar müfredata paralel olarak faklı yaklaşımlar uygulanarak işlenecektir.Masallarımızı yaparak yaşayarak ve masal anlatma teknikleriyle, dramatize edilerek sanat etkinlikleri ile çeşitlendirecek okul içinde sınıfta veya okul dışında uzaktan eğitim süreci dahil edilerek aile katılım etkinliklerine yer verilerek işlenecektir.

18.10.2021 464

18-10-2021