NATURE DETECTIVES AT WORK-DOĞA DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA PROJEMİZ İLE e- TWİNNİNG PROJELERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

NATURE DETECTIVES AT WORK-DOĞA DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA

Okulöncesi çağda yaşananlar daha kalıcıdır ve hayata bakış açımızı belirler. Çocukların giderek ekrana bağlanması ise maalesef günümüzün en büyük problemlerindendir. Dijital hayata hapsolduğumuz bu zamanlarda amacımız doğa ile iç içe yaşantılar planlayarak, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak ve dijital ortamdan çocukları uzaklaştırmak. Böylece geleceğe daha bilinçli bireyler yetiştirmektir. Hayvan sevgisini çocuklara aşılamak ve doğanın sadece insanlara ait olmadığını benimsetmektir.

What happens in the preschool age is more permanent and determines our perspective on life. Unfortunately, it is one of the biggest problems of today's children that they are increasingly connected to the screen. In these times when we are imprisoned in digital life, our aim is to create environmental awareness in children and to distance children from the digital environment by planning experiences intertwined with nature. Thus, it is to raise more conscious individuals for the future. It is to instill.

18.10.2021 329

18-10-2021